annons
Hem » Notiser » GDL anställer nya platschefer

GDL anställer nya platschefer

GDL har anställt nya platschefer vid sina kontor i Karlskrona, Kristianstad och Linköping.
GDL har till sitt kontor i Karlskrona återrekryterat Anders Månsson till tjänsten som platschef.
Anders arbetade på GDL i samma befattning och med samma placering under åren 2010 – 2012. Därefter har han verkat och är fortfarande verksam, fram till dess han tillträder sin tjänst på GDL i månadsskiftet maj/juni i år, som VA-konsult på WSP.
Den nuvarande platschefen för division Anläggning i Karlskrona, Jan Windeborn, kommer att tillträda tjänsten på motsvarande befattning vid GDL:s Kristianstadskontor.
– Vi ser det väldigt positivt att tidigare duktiga medarbetare söker sig tillbaka till vårt företag och vi hälsar Anders hjärtligt välkommen tillbaka, säger Jan Ronnehed, Distriktschef Anläggning för GDL i Skåne/Blekinge. Samtidigt önskar vi både Anders och Jan lycka till med sina nya tjänster.
GDL har även tillsatt en ny platschef för avdelning Industri/Handel vid bolagets Kristianstadskontor.
Rekryteringen är intern och det blev Matts Hellberg som tillträdde tjänsten den 1 maj i år. Matts arbetade tidigare med transportledning för bolagets specialtransporter och kommer successivt att träda in i sin nya roll.
GDL har också anställt Fredrik Malmström som platschef i Linköping inom division Industri/Handel, Jordbruk. Fredrik kommer närmast från Arla Foods där han arbetade som distributionschef för region syd.
Fredrik började sin anställning på GDL den 9 maj.
Samtidigt blir Peter Karabyn ny chef för divsionen Industri/Handel vid GDL:s Kristianstadskontor.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*