annons
Hem » Notiser » Gemensam butik för Tools och Swedol i Stockholm City

Gemensam butik för Tools och Swedol i Stockholm City

I förra veckan flyttade Tools och Swedol ihop butiker och försäljningsverksamhet på Hudiksvallsgatan i centrala Stockholm. Enligt ett pressmeddelande innebär detta att Swedol för första gången etablerar sig i Stockholms innerstad. 

Förra våren blev Tools och Swedol i Sverige, Norge och Finland del av ett och samma affärsområde – Alligo – inom Momentum Group. Sedan dess har ett arbete pågått för att bygga en ny gemensam organisation. En del i detta består i att på utvalda orter integrera befintliga butiker med varandra. I september öppnade den första gemensamma butiken i Kalmar och i förra veckan flyttade försäljningen ihop även i Stockholm genom att Swedol flyttar in i Tools-butiken på Hudiksvallsgatan 4.

Försäljningsytan på total 1000 kvadratmeter och kommer rymma hela Swedols och Tools sortiment.

– Stockholm City är den nionde av ungefär tjugotalet orter orten där vi under det kommande året avser att samordna våra verksamheter inom butiks- och bearbetande försäljning. Målet är hela tiden att förbättra och förstärka vårt erbjudande till kunden. Genom satsningen på Hudiksvallsgatan ser vi fram emot att hjälpa företag i Stockholm City att fungera, säger Torbjörn Eriksson som är chef för försäljningen i Sverige inom Alligo.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*