annons
Hem » Artiklar » Halva startfältet klart i Nordic Trophy
Den 40:e upplagan av Nordic Trophy avgörs i år på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park. Den prestigefulla tävlingen går av stapeln under lördagen den 31 augusti.

Halva startfältet klart i Nordic Trophy

I år avgörs den 40:e upplagan av Nordic Trophy på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park, fredag-lördag 30-31 augusti. Vi kommer att ha plats för omkring 400 Nordic Trophy-bilar men bara 160 utav dessa utses som tävlande. Övriga deltar ändå i festen men utom tävlan.

Har du ännu inte anmält ditt fordon är det hög tid nu, drygt halva startfältet är redan klart. 10 bilar, fjolårets finalister, tävlar i Mästarklassen och 150 bilar utses att tävla i Utmanarklassen. 140 av dessa 150 utmanare utses på förhand och de sista 10 kommer att utses på plats på Mantorp Park. Där och då får de får varsin joker-plats i tävlingsfältet.

Du som är intresserad av att delta kan skicka in din anmälan på Trailer.se under fliken Event-Nordic Trophy 2019-Anmälan Nordic Trophy. Anmälningsavgiften är 500 kronor. Är du Trailerprenumerant bjuder vi på anmälningsavgiften.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*