annons
Hem » Notiser » Hårfin skillnad mellan liv och död

Hårfin skillnad mellan liv och död

Tyvärr har vi haft två svåra olyckor med tunga lastbilar och personbilar inblandade i under det senaste dygnet.

Vid 17-tiden igår tisdag inträffade en frontalkrock mellan en lastbil och en personbil på vägen mellan Molkom och Karlstad. Enligt polisen var det halt på platsen och man misstänker att lastbilen, som stod kvar på vägen efter olyckan, fått sladd och kommit över på motsätta körbanan där den kolliderade med personbilen. Tyvärr blev den 45-åriga kvinnan i bilen så svårt skadad att hon omkom.

– Han är anhållen för vållande till annans död genom trafikolycka, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson till expressen.se om chauffören.

Vid lunchtid idag var det en kvinna som fått problem med sion bil på väg 25 mellan Växjö och Alvesta i östlig riktning. Vägen är en 2+2 väg utan vägrenar så hon blev stående i högerfilen och lämnade som väl var bilen. En trailerdragare lastad med stålkonstruktioner kom strax därefter och chauffören uppmärksammade inte den stillastående bilen i tid utan körde på den med resultat att både lastbilen och personbilen gick av vägen och det blev stopp på vägen under räddningsarbetet. Här hade båda inblandade personer änglavakt och klarade sig utan skador.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*