annons
Hem » Notiser » Hiab lanserar gratisversion av HiConnect

Hiab lanserar gratisversion av HiConnect

Hiab lanserar en kostnadsfri version av uppkopplade tjänsten HiConnect, medan den kompletta abonnemangsversionen döps om till HiConnect Premium.

HiConnect är en webbportal som låter Hiab-kunder med ansluten utrustning få information som hjälper dem att förbättra säkerheten och användningen samt att hantera servicebehovet utifrån den på faktiska användningen. Informationen är tillgänglig i realtid och portalen kan nås från datorer, smarta mobiler och surfplattor.

Enligt ett pressmeddelande ger den kostnadsfria versionen av HiConnect tillgång till de viktigaste funktionerna, till exempel en realtidskarta över maskinparken, nästa datum för underhåll och service baserat på den faktiska användningen, utrustningens drifttider och utnyttjad kapacitet.

Ett abonnemang på HiConnect Premium ger tillgång till mer omfattande uppgifter som produkternas progression och operativ information, vilket ger bättre kontroll och synlighet för kundens verksamhet.

– Oavsett storlek eller sektor vill vi ge våra kunder möjligheten att bli mer produktiva, minska onödiga driftstopp och förbättra säkerheten. Den kostnadsfria versionen av HiConnect är ett bra sätt att tillhandahålla databaserad information och fördelar till alla kunder, säger Jan-Erik Lindfors, chef för New Business Solutions på Hiab.

HiConnect är tillgänglig för alla uppkopplade Hiab lastbilskranar, Multilift lastväxlare och Moffett påhängstruckar. Hiab levererar nu uppkopplade lösningar som standard på de flesta av sina nya produkter. Eftermontering för anslutningstjänster kan ske på vissa modeller.

Den som är intresserade av att använda HiConnect kan begära åtkomst på Hiabs webbplats genom att registrera sin utrustning eller kontakta sin lokala återförsäljare.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*