annons
Hem » Notiser » Hydroscand i Enköping får ny adress

Hydroscand i Enköping får ny adress

Inom kort flyttar Hydroscands butik i Enköping till större, mer lättillgängliga lokaler i industriområdet Myran. Den fastighet där Hydroscands butik i Enköping har legat tidigare, kommer att rivas. Med anledning av detta, kommer slangservicebutiken att flytta till nya lokaler under våren.

Flytten innebär enligt ett pressmeddelande fördelar för Hydroscands kunder då läget blir bättre samtidigt som butiksytan blir större.

– De nya lokalerna är större än tidigare. Dessutom är läget riktigt bra för våra kunder. Den nya butiken ligger i det så kallade Myran-området, ett industriområde med ett spännande och viktigt läge mellan motorvägen och järnvägen, säger Lars Forsberg, regionchef Västmanland på Hydroscand.

Den nya butiken är belägen nära E18, precis intill rondellen där Gesällgatan och Salavägen korsas. Den nya lokalen är omkring 400 kvadratmeter stor och det finns goda parkeringsmöjligheter framför butiken.

Den nya adressen blir Östra Järnvägsgatan 1 och Hydroscand siktar på att slå upp dörrarna till den nya butiken under juni månad.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*