annons
Hem » Artiklar » I senaste Trailer – Elin Klar från Svenska Truckers
Trailer har följt Elin Klar på Wirens Åkeri i Kristinehamn under ett arbetspass. Elin som blivit ett känt ansikte efter sin medverkan i Svenska Truckers på TV3.

I senaste Trailer – Elin Klar från Svenska Truckers

Imorgon fredag dimper ett nytt nummer av Trailer ned i brevlådan hos dig som är prenumerant! Trailer 2/2021, 100 sidor intressant läsning för alla er som gillar lastbilar och nytta blandat med nöje i vanlig ordning.

Läs bland mycket annat om Elin Klar, känd från Svenska Truckers i TV3, häng med mjölkbilen på en uppsamlingsrunda utanför Örnsköldsvik, ta del av timmeråkeriet i Småland med en 50-årig historia eller följ spannmålsbilen med kran som levererar byggmaterial i Stockholms innerstad.

Ta också del av vårt stora test av arbetsbelysning, läs senaste nytt om utvecklingen av tunga el-lastbilar och följ vår rapport om det YKB-kaos som uppstått i coronapandemins spår.

Detta och mycket annat står att läsa i Trailer 2/2021. För dig som inte är prenumerant kommer tidningen att finnas tillgänglig från och med tisdag den 12 januari.

Trailer 2/2021 är fullastad med intressant läsning med allt som har med tunga lastbilar att göra. Nyheter, åkerireportage, provkörningar, tester, nostalgi och en hel del annat smått och gott.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*