annons
Hem » Artiklar » Imorgon öppnar Trailer Trucking Festival

Imorgon öppnar Trailer Trucking Festival

Årets stora branschsamling och lastbilsfest, Trailer Trucking Festival på Mantorp Park, öppnar imorgon – fredagen 30 augusti – och på det stora utställningsområdet är nu många nya fordon, och andra nyheter, på plats.

– I branschutställningen blir det nytt rekord både när det gäller yta och antalet deltagande företag. Många av de stora är på plats. Det känns också som det är ett bra tryck på sociala medier och många hör av sig med frågor, säger Anders Blomgren som är projektledare för Trailer Trucking Festival.

När portarna slås upp kommer utställningsområdet att vara fyllt med många intressanta nyheter som speglar det som lastbils-Sverige har att erbjuda just nu.

I Nordic Trophy samlas stora delar av Skandinaviens och norra Europas customelit. En nyhet är här att fjolårets tio publikfavoriter – som i år tävlar i Mästarklassen – är på plats redan under fredagen.

Totalt är det omkring 400 lastbilar som deltar i den 40:e upplagan av Nordic Trophy. Regerande mästare är Mika Auvinen och hans Mercedes Actros Lowrider.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*