annons
Hem » Artiklar » Inåtsvängande glasdörr för Scanias L-serie

Inåtsvängande glasdörr för Scanias L-serie

Scanias låga hytter, L-serien, har redan visat sig uppskattad bland kunder som arbetar i trånga stadsmiljöer. Nu introducerar Scania City Door, en valfri, snabböppnande, inåtsvängande glasdörr, vilket innebär att dessa smarta hytter blir ännu mer fördelaktiga i arbeten där personal ofta lämnar och går in i hytten under sin arbetsdag.

”L-serien är mycket uppskattad och väcker stor uppmärksamhet i Scanias urbana erbjudande i allmänhet och från kunder inom sop- och återvinningshantering i synnerhet”, säger Mikael Schuer, produktchef, Scania Trucks. ”Det låga och breda insteget tillsammans med automatisk nigning och en verkligt ergonomisk förarstation representerar alla toppmoderna funktioner i våra stadsorienterade hytter. Med den insvängande glasdörren kommer lastbilarna i L-serien att locka fler förare och hålla befintliga anställda nöjda med sitt dagliga arbetsverktyg ”.

Scania City Door erbjuder säker och ergonomisk ombordstigning samt förbättrad sikt för användare av Scania L-serien i livliga stadsmiljöer.

Scania L-serie lastbilar har hittills endast erbjudits med konventionella dörrar, tillsammans med ett Scania City Safe Window som tillval på passagerarsidan. Att lägga till det inåt svängande alternativet Scania City Door ger extra bekvämlighet för förare och andra passagerare som ofta måste gå av och på sin lastbil. Sopbilar är kanske det mest kända exemplet.

”Marknadsintresset för en sådan lösning är enormt, som vi redan vet”, säger Schuer. ”Vi har ett attraktivt erbjudande idag, men vi ser också att i vissa applikationer är en svängbar glasdörr med bästa möjliga sikt längs hytten mycket önskad av våra kunder.”

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*