annons
Hem » Notiser » Iskall satsning med ny LED-ramp från Strands

Iskall satsning med ny LED-ramp från Strands

Strands Lighting Division presenterar sin nya serie med LED-ramper som går under det iskalla namnet Siberia. En ny typ av fordonsbelysning från Strands Lighting Division som tänjer gränserna och omdefinierar vad en LED-ramp är, säger de i sin pressrelease. Ny design i kombination med nya funktioner. Hela serien är E-godkänd.

LED-rampen Siberia är tänkt att förhöja intrycket av ditt fordon och är skapad för att vara en kombination av bästa prestanda, funktion och design. Nyheten kommer i två modeller, SR – en enkelradig lämplig för personbil, samt DR – en dubbelradig perfekt för lastbilar och andra större fordon. Varje modell kommer i storlekarna 12”, 22”, 32”, 42” och 50” – samtliga E-godkända.

– Siberia visar exakt vad Strands står för – äkta passion. En revolution som du aldrig tidigare upplevt. Den förändrar standarden och sätter nya spelregler, beskriver Johan Carlos VD på Strands Lighting Division.

Duo positionsljus

Precis som när det gäller Strands runda extraljus Ambassadör kan du själv välja positionsljusfärg mellan orange och vitt. Siberia kommer med ett unikt positionsljus med duo-funktion som löper i linje längs rampens nederdel på den enkelradiga modellen, och längs lampans mittdel på den dubbelradiga versionen. Resultatet är en slimmad, mörk och sofistikerad LED-ramp. Linsen sträcker sig ända ut i kanterna med en extremt tunn ram. Siberia smälter väl in tillsammans med ditt fordon och är ett nytänk jämfört med de traditionella, robusta modellerna som tidigare dominerat marknaden.

SR-modellen kommer med bak- och sidofästen, DR-modellen kommer med sidofästen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*