annons
Hem » Artiklar » Johan Lindströmavgår som VD i SÅ
  • <p>Mikael Nilsson tar över som tillförordnad vd.</p>

    Mikael Nilsson tar över som tillförordnad vd.

Johan Lindströmavgår som VD i SÅ

Johan Lindström lämnar sin post som vd för Sveriges Åkeriföretag. Johans sista arbetsdag som SÅ:s vd blir den 19 maj.

– Jag har varit med om att skapa någonting nytt, en enad organisation som jag är stolt över. Nu väntar nya spännande utmaning, men jag är inte personen att leda den nya processen, säger Johan Lindström i ett pressmeddelande.
    Johan Lindströms avgång kom som en överraskning för många. Sveriges Åkeriföretag har ibland haft svårt att nå fram med de frågor som är viktiga för medlemmarna i mediebruset och i den politiska debatten.
    Som ytterst ansvarig vd har Johan Lindström fått en del kritik för detta, men han har samtidigt varit med och fört fram åkarnas budskap i flera sammanhang den senaste tiden och detta har uppskattats av många.
    – Johan fattade sitt beslut i förra veckan. Det har varit några tuffa år och jag har full respekt för detta beslut, säger Mikael Nilsson som är ordförande i SÅ och som under helgens extra styrelsemöte också blev utsedd till tillförordnad vd.
    Mikael berättar att han ser fram emot att också få arbeta praktiskt med organisationen. En utmaning är att nå ut med budskapet på ett bättre sätt. Samtidigt noterar han att detta är ett arbete som hela organisationen måste delta i.
    – Det kan inte enbart drivas av 65 anställda. Landets åkare är den viktigaste lobbyorganisationen och vi måste få med oss åkarna i den politiska debatten, säger Mikael Nilsson.
    

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*