annons
Hem » Notiser » Jonas Bjelfvenstam får fortsatt förtroende

Jonas Bjelfvenstam får fortsatt förtroende

Nu är det klart att Transportstyrelsens generaldirektör även fortsättningsvis heter Jonas Bjelfvenstam. Beslutet fattades av regeringen idag den 29 juni 2017

– Det är fantastiskt roligt att få fortsätta att arbeta i Transportstyrelsen. Jag har uppskattat alla spännande arbetsområden, kämpat med både stora och små utmaningar och framför allt slagits av det engagemang och den kompetens som finns hos medarbetarna. Nu vill jag snabbt besöka samtliga verksamhetsorter för att lära mig mer om våra arbetsområden och samtala med medarbetarna om hur Transportstyrelsen ska fortsätta att utvecklas till en modern och framtidsinriktad myndighet, säger Jonas Bjelfvenstam.

Jonas utsågs till tillförordnad generaldirektör till Transportstyrelsen av regeringen den 19 januari 2017 med uppdrag att tillfälligt leda verksamheten under tiden en ny generaldirektör utsågs. Nu står det alltså klart att Jonas får fortsatt förtroende från regeringen.

– Jonas Bjelfvenstam har gedigen erfarenhet från offentlig förvaltning och goda kunskaper om transportsektorn. Jag är glad att Jonas Bjelfvenstam idag utnämns till ny generaldirektör för Transportstyrelsen, säger infrastrukturminister Anna Johansson i ett pressmeddelande från regeringen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*