annons
Hem » Artiklar » Jubileumshytt från DAF

Jubileumshytt från DAF

DAF Trucks introducerar XF Super Space Cab Celebration Edition. DAF firar tillverkningen av den 250 000:e DAF XF-lastbilen med Super Space Cab-hytt med den här lyxiga specialutgåvan med specialdekaler. Den har en lyxigt inredd interiör, bland annat med ett konjaksfärgat läderpaket som standard, meddelar DAF i en ptressrelease.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition är tillgänglig i 4×2 FT- och 6×2 FTG-dragbilschassivarianter samt i konfigurationer med chassi med hytt. Du kan välja mellan PACCAR MX-11-motorer på 330 kW/450 hk och PACCAR MX-13-motorer på 355 kW/480 hk eller 390 kW/530 hk.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition är tillgänglig i 4×2 FT- och 6×2 FTG-dragbilschassivarianter samt i konfigurationer med chassi med hytt.

Dekalerna på den här specialutgåvan är olika för olika länder. Varje version är utformad för att passa de lokala kundpreferenserna, men varje Celebration Edition-lastbil har den exklusiva interiören, inklusive det konjaksfärgade läderpaketet. Sängarna är alltid DAFs 15 cm tjocka Xtra Comfort-madrass för maximal sovkomfort. Dessutom har den som standard det snabba navigeringssystemet DAF TNR, den mest omfattande klimatanläggningen, inklusive uttag från den bakre väggen, och DAFs stora kylskåp.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition är nu tillgänglig hos alla officiella DAF-återförsäljare.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*