annons
Hem » Artiklar » Kåre Neergaard blir Norden-ansvarig för Iveco lastbilar

Kåre Neergaard blir Norden-ansvarig för Iveco lastbilar

Kåre Neergaard blir ansvarig för IVECOs lastbilar i Norden och Baltikum.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till IVECO, där mycket spännande uppgifter väntar som t.ex. lanseringen av den nya, stora IVECO och utbyggnaden av IVECOs  ställning inom miljövänliga gasmotorer på en marknad där allt större fokus läggs på hållbara transporter, säger Kåre Neergaard, som har nästan 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring i den europeiska bilbranschen.

Kåre började sin karriär år 2000 hos den dåvarande Fiat-koncernen som Commercial Product Manager för Heavy Trucks i Danmark och har fram till 2007 arbetat med IVECOs lastbilar. Kåre stannade sedan inom den italienska Fiat-koncernen och var därefter i många år verksam som Fiat Professional Brand Country Manager i både Norden och Tyskland.

Kåre har med sig en gedigen erfarenhet från branschen – inte minst från FCA och CNHi. Han har lång erfarenhet från flera europeiska länder och har arbetat många år med transport- och lastbilar och vi känner oss därför hedrade över att ha honom tillbaka på IVECO, samtidigt som vi ser fram emot att han ska driva utvecklingen av IVECOs lastbilar i Norden och Baltikum, säger Håkan Jönsson, Business Director för IVECO i Norden och Baltikum, i ett uttalande.

Kåre tillträder sin nya tjänst som Business Line Manager Medium & Heavy Trucks den 1 juni 2019 och han kommer att vara stationerad i Albertslund nära Köpenhamn, där IVECOs huvudkontor för de åtta marknaderna i Norden och Baltikum är beläget.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*