annons
Hem » Notiser » Kilafors och Bergs Fegen i samarbete

Kilafors och Bergs Fegen i samarbete

Kilafors Industri i Hälsingland och Bergs Fegen i Småland har tagit beslut om ett djupare samarbete. Detta innebär att man utför första service, anpassning vid leverans, löpande underhåll och garantiservice på varandras produkter. I ett pressmeddelande berättar man att Kilafors blir en auktoriserad verkstad för Fegen-rede med eller utan kran och Bergs Fegen blir en auktoriserad verkstad för Kilafors släp. Med detta samarbete förbättras servicen för långväga kunder i respektive region.  

– Ambitionen är att den höga servicenivån och den innovativa ådran hos Bergs Fegen kombinerad med en lång tradition av beprövade konstruktioner i Kilafors ska leda fram till nya lösningar som kommer våra åkare tillgodo. I och med det här utökade samarbetet blir också både vi och Fegen mer kompletta partners till våra återförsäljare när det gäller affärer i hela skogssegmentet, säger Carina Jacobsson som är vd för Kilafors.

– Genom vårt fördjupade samarbete med Sveriges största släpvagnstillverkare säkerställer vi funktion och tillgänglighet, oavsett geografin. Detta är en suverän lösning för att erbjuda komplett ekipage, säger Robert Lanned som är vd för Bergs Fegen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*