annons
Hem » Notiser » Liten läcker lysande kub

Liten läcker lysande kub

Strands Lighting Division fortsätter att utveckla den populära Siberia-serien och presenterar nu arbetslampan Qube i ett pressmeddelande.

– Styling och funktion behöver inte vara en svår kombination. Siberia LED-ramperna har blivit otroligt uppskattade just därför och efterfrågan har varit stor på liknande produkter inom andra belysningskategorier, berättar Johan Carlos VD på Strands Lighting Divsion.

Siberia Qube är det lilla arbetsljuset som ger dig ett kraftfullt ljus – samtidigt som ditt fordon får ett unikt uttryck. Kommer med det karaktäristiska Siberia-positionsljuset med duo-funktion. Användaren väljer själv mellan orange och vitt ljus.

Lamptypen kommer ursprungligen från USA, där den snabbt har blivit en självklar spelare i belysningsutbudet. Används främst på mindre fordon i behov av kraftfullt ljus, trots ett begränsat utrymme. Ger en bred ljusspridning, exempelvis vid offroad-körning i svår terräng, vilket gör det möjligt att snabbt upptäcka rådjur, älgar och andra djur som kommer från sidorna.

Fungerar också som ett utmärkt komplement till extraljus och LED-ramper på större fordon. Monteras ensam eller i par – särskilt optimal tillsammans med annan belysning från Siberia-serien. Kommer med varumärkets treåriga funktionsgaranti.

Den här lilla arbetsbelysningen är naturligtvis med i Trailers stora test av arbetsbelysningar i nummer 2 2021. Där får den bekänna färg i en tuff konkurrens.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*