annons
Hem » Artiklar » Löste Sudoku i 100 km/t

Löste Sudoku i 100 km/t

Visst har man hör talas om rattsurfning och andra tvivelaktiga sysselsättningar under färd, men frågan är om inte en taxichaufför som körde en sjukresa från Hörby till vårdcentralen i Eslöv har satt en ny standard när det gäller olämpliga sysselsättningar bakom ratten och detta under färd med passagerare i bilen.

Det hela inträffade i mitten av augusti förra året och har nu kommit till ett domstolsavgörande där chauffören straffades med dagsböter på 4.800:- för vårdslöshet i trafik.

Händelsen kom till polisens kännedom då passageraren passade på att utnyttja chaufförens ouppmärksamhet och fotograferade honom med tidningen med sudoku uppe på ratten. Han var så upptagen med sin hjärngympa att han inte noterade att den dokumenterades. Kunden tog kontakt med Skånetrafiken och platschefen på taxibolaget och berättade vad som hänt. Chauffören stängdes av från taxibolaget, bilderna lämnades till polisen och rättegången hölls under gårdagen.

– Jag är så förbannad på mig själv, har chauffören berättat under polisförhör, enligt expressen.se som berättar om historien.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*