annons
Hem » Notiser » Malte Månsons verkstäder erbjuder Snabbfilen

Malte Månsons verkstäder erbjuder Snabbfilen

Bästa sättet att få veta vad kunderna tycker är att fråga dom.

– Så det var precis vad vi gjorde. Och vi fick entydiga svar, berättar Staffan Lindewald, VD på Malte Månson Verkstäder.

Svaren Staffan fick gav honom idén att skapa en affärsidé som han kallar Snabbfilen. En tjänst som man nu berättar om i ett pressmeddelande i samband med att tjänsten sjösätts.

Snabbfilen består av en speciellt framtagen meny med utvalda tjänster, som bygger på fasta priser och en tidsgaranti. Inledningsvis erbjuds fyra olika tjänster till vanligt förekommande lastbilsmodeller från Volvo och Scania – byten av bromsar, koppling och luftbälg samt service.

Snabbfilen finns nu att tillgå vid 11 av Malte Månsons anläggningar i mellersta och södra Sverige.

– Med Snabbfilen blir vi som verkstadskedja först på marknaden med att garantera att kundens fordon är klart senast exakt på minuten som vi lovat, förklarar Staffan Lindewald.

– Konceptet bygger på ett nära samarbete med våra leverantörer Rydahls och Lukoil Lubricants. Vi står alla tre bakom tidsgarantin. Utgångspunkten är att de som kommer till våra verkstäder ska få en rejäl konkurrensfördel. Vi vet ju att det som ligger allra överst på våra kunders önskelista är att så snabbt det bara går få ut fordonet på vägen igen. Det är därför vi lanserat Snabbfilen.

– Snabbfilen är ett väldigt intressant initiativ av Malte Månson Verkstäder, som vi ser fram emot att stötta, säger Erik Rydahl, VD på Rydahls.

– Malte Månson är en viktig partner för oss och vi är entusiastiska över denna nya satsning. Vi är övertygade om en gemensam framgång, säger Johan Lind, Cluster Manager för Lukoil Lubricants.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*