annons
Hem » Notiser » Mat, dusch och förnybart på ny mack

Mat, dusch och förnybart på ny mack

Idag öppnar Circle K dörrarna till en helt ny station i Flädie längs E6:an, meddelar Circle K i en pressrelease. Stationen är unik i sitt slag med det senaste butikskonceptet där fokus är på matupplevelsen. Här finns även ett brett utbud av förnybara drivmedel.

Stationen som är belägen precis intill E6:an vid norra infarten till Lund har öppet dygnet runt och erbjuder förutom möjlighet att tanka bilen även ett utökat mat- och dryckesutbud. Butiksytan är den största hittills med ett utökat antal sittplatser, fri wifi och trevlig miljö. På meny finns mexikansk mat, flera hamburgare och ett brett vegetariskt och veganskt utbud. För kunder som föredrar att handla i farten har stationen även en drive thru.

– Att vi nu fått ett bredare matutbud med allt från vegetariskt till mexikanskt är uppskattat av våra kunder. Det gör att alla i bilen kan hitta sin favorit hos oss. Vi har helt enkelt något för alla smaker, säger Andreas Brunke Krispinsson, Store Manager Circle K Flädie

Stationsplanen är tydligt uppmärkt och anpassad för att ta emot extra tung trafik. Den är uppdelad i två delar, en för vanliga fordon och en för lastbilar. Stationen har många olika förnybara drivmedel att erbjuda, både för tung och lätt trafik.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en ny station på en strategisk plats som denna längs E6:an. Här är det enkelt för resenärer att ta en paus och tanka både bilen och sig själva på mer energi. Vi är särskilt glada att vi även från slutet på sommaren kommer kunna erbjuda el-laddning på stationen och gör det då ännu enklare för kunder som vill köra miljövänligt, säger Per Silverbratt, Senior Director Network på Circle K.

Flädiestationen har också ett utökat antal toaletter och möjlighet till dusch.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*