annons
Hem » Notiser » Mercedes återförsäljare mest nöjda med sin generalagent

Mercedes återförsäljare mest nöjda med sin generalagent

Under dagen genomförde MRF ett webbevent där man presterade sin årliga generalagenstundersökning. Det handlar om presentationen av enkätbetygen som MRF:s medlemmar gett när de utvärderat sina Generalagenter. För 25:e gången har återförsäljarna fått säga sitt och rankat dem från fantastisk till – dålig.

På tunga sidan toppas enkäten av Mercedes LB. Tredje gången gillt. Bäst av alla generalagenter på tunga sidan.

– Det betyder mycket för mig att vi hamnar högt upp i GA-enkäten eftersom vi vill ge våra partners de bästa förutsättningarna så att de kan ge bästa servicen till våra slutkunder, säger Jens Tittel, vd för Mercedes-Benz Trucks Sweden.

Resultat i övrigt

Generellt går betyget ned något i lastbilsenkäten men rörelserna inom de tre och deras betyg är mindre, den enda tydliga förändringen är Scania som förra året hade några tydliga frågor som drog ned deras betyg. Dessa ämnen verkar det som om Scania har tagit i med kraft då de fått ett helt annat betydligt mer positivt betyg i dessa ämnen.

-De slutsatser vi kan dra av årets enkät, liksom tidigare år, är att ett gott samarbete föder lönsamhet i längden. Extra glädjande är att samarbetet mellan merparten av generalagenterna och deras återförsäljare varit så goda i dessa pandemitider, avslutar Klaus.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*