annons
Hem » Artiklar » Norrvidinge köper LBC Höganäs
Norrvidinge förfogar idag över ca 350 transport- och maskinenheter med förare och också över ca 300 entreprenadmaskiner för uthyrning utan förare.

Norrvidinge köper LBC Höganäs

Norrvidinge meddelar i ett pressmeddelande att man förvärvar LBC Höganäs och därmed tar över befintlig transportverksamhet samt grusterminalen i Höganäs. Genom förvärvet avser Norrvidinge att stärka sin position inom anläggningslogistik i södra Sverige.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet av LBC Höganäs. Norrvidinge ökar nu sin konkurrenskraft ytterligare i nordvästra Skåne – helt i linje med såväl affärsområde: anläggningsstrategi, som den övergripande strategin för Norrvidinge, säger Johan Beermann, VD Norrvidinge.

LBC Höganäs har sedan 2007 varit en del av Sydschakt Ekonomisk förening. Verksamheten övertas den 1 juni 2021 och kommer att bedrivas under namnet Norrvidinge.

– Sydschakt ska fokusera på att leverera maskintjänster som UE till anläggningsindustrin. Att vi nu säljer LBC Höganäs med tillhörande transportverksamhet till Norrvidinge är helt i linje med vår strategiska inriktning, säger Camilla Sandberg, Verksamhetschef Sydschakt.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*