annons
Hem » Artiklar » Logistik » Norrvidinge och Weibulls i samarbeta

Norrvidinge och Weibulls i samarbeta

Norrvidinge tecknar samarbetsavtal med Econova gällande produktion och försäljning av jordprodukter inom Weibulls sortiment, berättar företagen i pressreleaser.

Norrvidinge är en stor aktör inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och recycling i södra Sverige. Nu breddar koncernen tjänsteportföljen genom samarbetsavtalet om produktion och försäljning av Weibulls anläggningsjord med Econova.

– Samarbetet innebär storskalig produktion och försäljning av Econovas produkter under varumärket Weibulls för Skåne-marknaden. Här breddar vi Norrvidinges tjänsteutbud ytterligare inom Anläggning och Recycling, dessutom i en hållbar och cirkulär affärsmodell med stort fokus på minimerad miljöpåverkan. Verksamheten blir en viktig resurs för att säkerställa att möta upp marknadens behov i våra befintliga verksamhetsområden inom Anläggning och Recycling. Vi ser mycket positivt på partnerskapet med Econova och dess kunniga personal, därtill är det ytterst prestigefyllt för oss i Norrvidinge att producera och saluföra produkter under Weibullsflagg som liksom vi har sina rötter i Skåne. Säger Alfred Kulle, Affärsområdeschef i Norrvidinge.

– Rent produktions- och marknadsmässigt är vi mycket stolta över detta samarbete, speciellt med tanke på att både Weibulls och Norrvidinge har sina rötter i Svalövstrakten. Vi vill helt enkelt vara bäst på jorden. Säger Martin Nilsson, vVD i Norrvidinge.

– Weibulls startades i Skåne år 1870 och erbjöd då fröer för utsäde. Skåne är fortfarande centrum för vår produktion av jord och fröer mot konsumentmarknaden, det känns stort och glädjande att i samband med Weibulls 150 års jubileum äntligen kunna erbjuda produkter även för proffsen. Säger Marcus Ramming, Affärsområdeschef i Econova.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*