annons
Hem » Artiklar » Norrvidinge växer genom uppköp

Norrvidinge växer genom uppköp

Skåneåkeriet Norrvidinge jobbar mot målet att bli den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige. Verksamheten utökas nu genom att Norrvidinge köper Entreprenadmaskindelen i Jämjö Gräv AB och åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

– Norrvidinge ser en stor potential och möjlighet i att fortsätta expandera i våra etablerade, geografiska områden. Våra senaste förvärv är en naturlig del av den utvecklingen, säger Johan Beermann, VD i Norrvidinge.

Jämjö Gräv AB verkar i östra Blekinge med omnejd. Entreprenadmaskindelen omfattar ett större antal maskinenheter där samtliga medarbetare också erbjuds fortsatt anställning i Norrvidinge. Åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad med verksamhet i västra Skåne, omfattande sju transportenheter där samtliga anställda erbjuds fortsatt anställning i Norrvidinge. Verksamheterna kommer framåt att bedrivas under namnet Norrvidinge.

– Att framåt arbeta och utvecklas tillsammans med Norrvidinge ser vi mycket fram emot, säger Roger Svensson ägare i Jämjö Gräv, och som vidare kommer att verka som produktionsledare i affärsenheten Karlskrona.

– Som Norrvidinges ägare kan vi konstatera att förvärven ligger helt i linje med Norrvidinges långsiktiga strategi och bidrar till att skapa hållbara värden och ta Norrvidinge vidare i utvecklingen, säger Martin Nilsson och Per-Eric Troneus.

page1image3688112

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*