annons
Hem » Notiser » Ny fartygslinje från Göteborg till Rotterdam

Ny fartygslinje från Göteborg till Rotterdam

En ny linje för godstransporter mellan Göteborg och kontinenten har startats. Bakom linjen står det luxemburgska roro-rederiet CLdN. Rederiets fartyg kommer att avgå från Logent Ports and Terminals i Göteborgs Hamn till Rotterdam två gånger per vecka.

 

— Rotterdam är ett viktigt godsnav för många svenska import- och exportföretag. Nu finns ytterligare ett alternativ att ta sig dit, vilket ligger i linje med vår ambition att kontinuerligt utveckla vårt linjeutbud, säger Claes Sundmark, affärsområdeschef på Göteborgs Hamn AB, i ett pressmeddelande.

 

Satsningen på den nya linjen innebär att CLdN har fem avgångar per vecka från roro-terminalen Logent Ports and Terminals i Göteborg, två till Rotterdam och tre till Zeebrugge.

 

— Vi kommer även att kunna erbjuda en ökad frekvens till danska Hirtshals, från Göteborg, Zeebrugge och Rotterdam, där vi startade upp vår service tidigare i år. Samtidigt har vi också startat upp en järnvägsförbindelse mellan Zeebrugge till Lyon, säger Emil Holmgren som är linjerepresentant på CLdN.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*