annons
Hem » Artiklar » Ny flaggskeppsmodell från MAN

Ny flaggskeppsmodell från MAN

Ett år efter lanseringen av den nya MAN Truck Generation i februari 2020 kommer MAN Individual Lion S. En flaggskeppsmodell, 510 alt. 640 hk, i den nya MAN Truck Generation som visades idag den 11 februari 2021 för att fira ettårs jubileum.

Göran Nyberg, styrelseledamot för försäljning och marknadsföring på MAN Truck & Bus SE, var mycket glada över att kunna presentera toppmodellen i det nya MAN QuickStop YouTube-formatet.

”Första gången jag tittade på den här lastbilen gav den mig gåshud, berättade han under presentationen. Jag slår vad om att vi kommer att ha många av våra kunder, förare och ägare som kommer att vara stolta över att köra en MAN. Den här lastbilen är verkligen en skönhet! ”

MAN TGX Individual LION S, designad av MAN-designavdelningen och efterbehandlingsexperterna på MAN Individual, sticker ut med sina kolfibereffekter på stötfångaren och speglarna samt en mängd röda detaljer som betonar designen av den nya MAN Truck Generation.

Den eleganta grillen med svart färg och kromlister markerade i rött, takbnåge med LED-lampor (tillval), rostfria detaljer, svarta hjullister, svarta fälgar och det exklusiva MAN Individual solskyddet ger en iögonfallande, kraftfull exteriör.

Inredningen har fått sin beskärda del av designtänket. En röd dekorativ söm på den multifunktionella läderratten betonar den sportiga karaktären hos MAN TGX Individual Lion S. Sitsöverdragen i äkta Alcantara-läder har röda diamantsömmar, med armstöd och dörrinsatser gjorda för att matcha. Nackstöden har inlägg av ett rött lejon. Lion S-bokstäver pryder kromdörrlister och de röda säkerhetsbältena blir pricken över i.

Standardförarkomfortpaketet med premiumsäten, generöst rattjusteringsområde och helt digital 12,3-tums instrumentering säkerställer att arbetsmiljön i den rymliga hytten på Individual Lion S blir trevlig. Många hjälpfunktioner som Adaptive Cruise Control Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, körfältbyte och svänghjälp eller helljusassistent utbjuds.

Med tillvalet MAN Individuals komfortfunktioner, som inkluderar en rymlig väggenhet i stället för den andra sängen för upp till 1400 liter extra förvaringsutrymme och möjligheten att montera en köksenhet med mikrovågsugn och kaffemaskin, garanteras vilor.

Nya MAN TGX Lion S handlar dock inte om elegant design och praktiska funktioner. Med en motoreffekt på 510 till 640 hk utlovas den gå som en stor katt.

 

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*