annons
Hem » Notiser » Ny lätt bakgavellyft från HIAB

Ny lätt bakgavellyft från HIAB

Hiab, en del av Cargotec, lanserar nu nästa generation av bakgavellyften DEL DL500 på Commercial Vehicle (CV) Show i Birmingham. Den nya DEL DL500 för lätta fordon är lättare, lättare att installera och har nya säkerhetsfunktioner. Den visas på Hiab UKs stand 4C10 på CV Show och kommer att introduceras genom återstoden av 2019, berättar företaget i sin pressrelease.

– DEL DL500 är den mest effektiva lösningen för närdistribution och våra kunder är helt överens om att det är det mest populära valet för 3,5 ton fordon i Storbritannien. Eftersom den nya lyften är lättare kan kunderna ta mer last eller spara bränslekostnader Den förbättrade designen ökar driftstiden och minskar underhållet, så våra kunder kan ägna mer tid på att leverera sin last, säger Gaston van Kleef, försäljningschef, Hiab Tail Lifts EMEA.

Den nya DEL DL500 har  flera nyheter som förbättrar hanteringen, bl.a. inget plattformslås som sticker ut bak, vilket gör det enklare och säkrare att använda. Den levereras också med en tystare, ny kedjevals som ger smidig drift och har mindre underhållskrav.

Alla enheter tillverkas i Storbritannien med korta ledtider. Den nya modellen är också snabbare att installera än någonsin. Det nya plug & play-konceptet förenklar och påskyndar den elektriska installationsprocessen. Det finns också en mängd alternativ som kunderna kan välja mellan för att skapa den perfekta liften för deras behov.

Även om nästa generation DEL DL500 har många nya och förbättrade funktioner, har vissa saker inte förändrats. Det kan fortfarande lyfta 500 kg, trots viktminskningen. Väderbeständigheten fortsätter att vara hög med en högkvalitativ, galvaniserad stålkonstruktion.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*