annons
Hem » Notiser » Ny MAN-återförsäljare i Västra Götaland
Moa Bay, Rolf Andersson, Neoplan Väst AB, Thomas Skousgaard, MAN Danmark, Joakim Bay, Kenneth Liljeson MAN Truck & Bus Väst och Fabian Knappik, MAN Sverige och Norge ser fram emot det nya samarbetet.

Ny MAN-återförsäljare i Västra Götaland

MAN Truck & Bus Sverige AB förstärker närvaron i Västra Götaland. Från och med den 1 juni 2019 är MAN Truck & Bus Väst auktoriserad återförsäljare för MAN lastbilar och transportbilar i Västra Götaland, berättar företaget i ett pressmeddelande.

Sedan 2006 har Neoplan Väst AB varit auktoriserad MAN Servicepartner för MAN lastbilar i Västra Götaland. Ägaren Jocke Bay har tillsammans med sina medarbetare under alla år arbetat målinriktat för att erbjuda sina kunder bästa möjliga service. Den höga ambitionen har gett resultat och Neoplan Väst utsågs både 2016 och 2017 till MAN Service Partner of the Year och i januari 2019 belönades verkstaden med priset MAN Performance Award 2018. Dessutom visar Neoplan Väst AB goda resultat i MAN CustomerFirst som mäter kundnöjdhet i över 20 länder.

Samarbetet mellan MAN Truck & Bus Sverige AB och Neoplan Väst AB förstärks nu ytterligare. Från och med den 1 juni 2019 blir Neoplan Väst AB auktoriserad återförsäljare för MAN lastbilar och transportbilar i Västra Götaland. Verksamheten kommer att bedrivas i ett separat lastbilsbolag under namnet MAN Truck & Bus Väst.

Kenneth Liljeson som närmast kommer från Scanvo Lastbil AB och har mångårig erfarenhet från lastbilsbranschen har utsetts till försäljningschef. Kenneth var också under en tid Regionchef Syd vid MAN Truck & Bus Sverige AB. ”När vi nu från och med den 1 juni inleder en ny era som auktoriserad återförsäljare för MAN lastbilar och transportbilar tar vi ett samlat grepp om såväl försäljning som servicemarknad vilket i sin tur ger en närmare kontakt med våra kunder och där vi ser en möjlighet att förbättra kundnöjdheten ytterligare” sammanfattar Kenneth Liljeson.

Fabian Knappik, Försäljningsdirektör MAN Truck & Bus Sverige och Norge, ser med glädje fram emot det nya samarbetet som ligger helt i linje med MAN:s strategi att tillsammans med privata återförsäljare växa ytterligare på den svenska marknaden. ”Vårt mål är att med en kompetent och professionell organisation alltid erbjuda våra kunder produkter, service och digitala tjänster som förenklar deras vardag och underlättar en ekonomisk tillväxt”. ”Med MAN Truck & Bus Väst är jag övertygad om att vi kommer flytta fram våra positioner i Västra Götaland” fortsätter Fabian Knappik.

Öppet för fler samarbeten

Thomas Skousgaard, ansvarig för MAN:s återförsäljarnät i Skandinavien, ser avtalet med MAN Truck & Bus Väst som ett första steg i utvecklingen av en starkare försäljnings- och serviceorganisation i Sverige. ”Vårt mål är att fortsätta tillväxten med fler återförsäljare som delar våra kärnvärden, är kompetenta, professionella och beredda att satsa i ny teknik och sist men inte minst ser nöjda kunder som en viktig parameter i verksamheten” säger Thomas Skousgaard.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*