annons
Hem » Notiser » Ny platschef för Kaunis Irons lastbilstransporter

Ny platschef för Kaunis Irons lastbilstransporter

Kaunis Irons lastbilstransporter i Junosuando får ny platschef med ansvar för den operativa verksamheten. Tjänsten har gått till Maria Törmä Lindmark som närmast kommer från rollen som platschef på PEAB anläggning. 

– Jag är otroligt glad över att få förtroendet att jobba i en så spännande och viktig verksamhet för Pajala och med all personal inom malmtransporterna, säger Maria Törmä Lindmark i ett pressmeddelande.

Maria är utbildad ingenjör inom bygg och anläggning. Hon har haft arbetsledande befattningar inom produktion och anläggning under större delen av sitt yrkesverksamma liv på bland annat Vägverket (numera Trafikverket). Maria har även erfarenhet att leda stora organisationer från sin roll som kommunchef i Pajala kommun.

– Vi är jätteglada att ha kunnat rekrytera Maria som platschef till Junosuando. Hon kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av våra malmtransporter på landsväg med fortsatt fokus på säkerhet, produktionseffektivitet och hållbar omställning. Med sin breda ledarskapsbakgrund från produktion och anläggning samt sin starka lokala förankring är hon rätt person att leda verksamhetens fortsatta utveckling, säger Lars Wallgren, logistikchef på Kaunis Iron.

Maria bor idag i Pajala och kommer att vara stationerad på verksamhetens kontor i Junosuando. Hon tillträder sin tjänst senast i augusti 2021.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*