annons
Hem » Artiklar » Ny ploglampa med värmelins från Strands
En av årets produktnyheter för vårt kyliga klimat – ploglampa med inbyggd värmelins.

Ny ploglampa med värmelins från Strands

Lastbilsräffen i Ramsele har under sina elva år vuxit stadigt. Mäktiga lastbilar och underhållning för hela familjen lockar varje år tusentals besökare.  I år kommer drygt 300 ekipage att ställa ut sina bilar. Samtliga av bilarna deltar i Norrskenet, en Strands Lighting Division-tävling där ett presentkort på 5000 kronor står på spel.

– Det handlar om vem som har bäst fordonsbelysning, vinnaren har den snyggaste och mest funktionella helhetslösningen, säger Mats Ågren, Key Account Manager på Strands Fordonskomponenter AB.

Strands ställer ut sina belysningsprodukter tillsammans med Berners Tunga Fordon i monter 30.

En av årets produktnyheter för vårt kyliga klimat – ploglampa med inbyggd värmelins.

– Vi kommer att ha många fina erbjudanden som du inte vill missa. En av produkterna som presenteras är vår ploglampa, fullt E-märkt med en värmelins som motverkar och förebygger snö och is på lampan, säger Mats Ågren.

IZE LED dynamiska baklampor – en av årets mest spännande produktnyheter.

En annan produktnyhet som presenteras på lastbilsträffen är en ny serie IZE LED-baklampor. Fem olika varianter finns att välja mellan, bland annat en 3-kammare med dynamisk blinkers och dynamisk uppstartsfunktion.

– En produkt som mottagits med stort intresse på marknaden. Serien täcker upp alla andra behov av baklampor. De enda du behöver, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*