annons
Hem » Notiser » Ny plogstrålkastare inför säsongen

Ny plogstrålkastare inför säsongen

Vintern är på gång och med den kommer behovet av plogstrålastare. Nyheten Alaska från Strands Lighting bjuder på en genomtänkt helhet. Modern design kombineras med hett eftertraktade funktioner.

De traditionella ploglamporna som tidigare har dominerat marknaden får hård konkurrens. LED-lampan Alaska från Strands Lighting Division beskrivs som startskottet för nästa generations ploglampor i en pressrelease från Strands. Lampan är framtagen för att ge maximal synlighet oavsett väder, samtidigt som stort fokus ligger på design. Det tilltalande positionsljuset adderar ytterligare en dimension för helhetsintrycket.

– Alaska är verkligen en milstolpe som gått i uppfyllelse, där vi förändrar synen på vad en ploglampa kan vara, säger Johan Carlos VD på Strands Lighting Division.

Smart värmelins

Alaska kommer med en termostatstyrd värmelins som startar automatiskt vid fem grader och effektivt håller lampan snö- och isfri – helt utan manuell hantering av föraren.

Lampan kommer med halvljus, helljus, positionsljus och blinkers – samtliga funktioner är fullt E-godkända med ett referensnummer på 17,5. Den är universell och kan monteras på både vänster- och höger sida av fordonet. Fästet kan monteras i botten eller på baksidan, vilket skapar möjligheter och gör installationen enkel.

– En allt-i-ett-lösning, där inget lämnats åt slumpen. Ljusbilden fantastisk och mer kraftfull än liknande produkter på marknaden, dessutom till ett betydligt mer tilltalande pris, säger Johan Carlos.

Lampan har flera olika användningsområden – exempelvis på fordon inom jordbruk, bygg och entreprenad, där det saknas huvudstrålkastare i originalutförandet. Särskilt användbar på snöröjningsfordon där plogbladet normalt täcker den vanliga huvudstrålkastaren.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*