annons
Hem » Notiser » Ny serie LED-ramper utformade för att hålla glaset rent

Ny serie LED-ramper utformade för att hålla glaset rent

BriodLights lanserar nu en exklusiv serie extraljusramper där luftmotstånd och onödig vikt är ett minne blott. Ramperna är konstruerade för minsta möjliga vikt och lägsta möjliga luftmotstånd, som bonus medför den vinklade fronten dessutom att snö och smuts inte fastnar på glaset utan blåser bort av fartvinden.

-Många blev oroliga när WLTP infördes och kraven på tillbehör därmed förändrades. Abkati arbetar alltid för att hitta smarta lösningar och med BriodLights Edge-serien får man den jämna, behagliga ljusbild på vägbanan man eftersträvar samtidigt som WLTP-kraven uppfylls, säger Henrik Fransson, produktchef belysning på Abkati.

Ljus precis där det behövs

Med BriodLights Edges avancerade optik i reflektorn projiceras ljuset jämnt på och längs vägbanan utan att ge spilljus uppåt eller neråt. Ledrampernas 7360 respektive 2400 lumen lyser därmed precis där de behövs.

BriodLights Edge 23” har combo ljusbild som ger både längd och bredd i ett, medan Edge 9” har spot ljusbild och är perfekt när man vill bygga ljusbilden efter eget behov och montera flera små ljusramper. Med en färgtemperatur på 5000 K fås ett mjukt ljus som gör att konturer syns tydligare och ljuset mot snö upplevs bättre.

Flexibel användning

BriodLights Edge extraljusramper har en mörk, sofistikerad framtoning och med sina minimala mått och låga vikt är den lätt att montera. Ljusramperna levereras med sidofästen samt bakfästen ovan/under justerbara i hela rampens längd. 1 m kabel med DT-kontakt ingår, avslutar Abkati, som säljer ramperna i Sverige, sitt pressmeddelande.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*