annons
Hem » Artiklar » Ny vd för MAN Truck & Bus Sverige AB

Ny vd för MAN Truck & Bus Sverige AB

Ledningen för MAN Truck & Bus AG har tillsatt Stefan Thyssen som verkställande direktör för MAN i Sverige, Norge och Danmark. 37-årige Stefan Thyssen är enligt ett pressmeddelande en erfaren ledare med solid kännedom om företaget.

I pressmeddelandet skriver MAN Truck & Bus Sverige AB att företaget är i en process där man ska stärka organisationen ytterligare, optimera driften och öka lönsamheten. Thyssen för med sig en bred erfarenhet inom företagsutveckling och kompetens i att höja kundnöjdhet. Dessa egenskaper, menar man,  blir viktiga för den svenska verksamheten framöver.

Thysssen har studerat ekonomi vid universitetet i Kassel och har flera års erfarenhet från transportbranschen. Han har senast varit finansdirektör för MAN i Storbritannien och har tidigare varit ansvarig för controlling vid MAN:s huvudkontor i München. Thyssen är tysk och är nu bosatt i Danmark med fru och två barn.

-Jag är övertygad om att gott samarbete och ständiga förbättringar är nyckeln till bra resultat och goda kundupplevelser. Vårt fokus är som tidigare, tillväxt, kundnöjdhet och motiverade medarbetare. Vi ska ta snabba beslut för att erbjuda våra kunder en hög servicenivå oavsett var de möter oss i organisationen, säger Thyssen i en kommentar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*