annons
Hem » Notiser » Ny vd och koncernchef för Alltransport

Ny vd och koncernchef för Alltransport

Mathias Lidén har utsetts till ny vd och koncernchef för Alltransport i Östergötland AB. Han tillträder sin tjänst den 1 september och ersätter då nuvarande vd Jan Håkansson som lämnar koncernen den 31 augusti.

Mathias har enligt ett pressmeddelande en gedigen bakgrund från branschen med entreprenörskap som ledstjärna, därtill erfarenhet från en rad olika chefsbefattningar, senast som Trafikchef och vice vd för Alltransportkoncernen.

– Det känns fantastiskt roligt att få förtroendet att driva koncernen in i framtiden tillsammans med våra medarbetare och kunder. Jag ser stora möjligheter på marknaden då vi har ett väletablerat varumärke i en bransch som är under stor utveckling, säger Mathias Lindén i en kommentar.

– Med vår storlek, lokala anknytning och de entreprenörsdrivna transportörer som är anslutna till oss, är det bara vi själva som sätter gränserna. Jag kommer bidra med ett affärsinriktat ledarskap och vara en stark drivkraft för att Alltransport ska uppnå sin fulla potential, fortsätter han.

– Med Mathias som vd och koncernchef har vi skapat bra förutsättningar för en fortsatt god utveckling för Alltransport I Östergötland AB med dotterbolag, säger Meta Ryderstedt, styrelsens ordförande.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*