annons
Hem » Notiser » Ny verkstadschef på MAN i Malmö
Jill Andersson, ny verkstadschef på MAN Truck Center i Malmö. Foto: MAN Truck & Bus Sverige

Ny verkstadschef på MAN i Malmö

Som en del i satsningen med sin första helägda fullserviceverkstad i Sverige har MAN rekryterat Jill Andersson som verkstadschef.

Jill Andersson kommer ansvara för driften på MAN Truck Center Malmö och fortsätta arbetet med att utveckla verkstaden och stärka dess position på marknaden.

– Vi ser mycket positivt på denna rekrytering och är glada att kunna välkomna Jill till MAN. Att rekrytera en erfaren och trygg ledare skapar rätt förutsättningar för att kunna ta MAN Truck Center till en högre nivå och vi är övertygade om att Jill, med sin erfarenhet och breda kompetens, kommer vara en nyckelperson i detta arbete. Dessutom ser vi det som väldigt positivt att få in en kvinnlig chef i en starkt mansdominerad bransch, säger Jari Westberg, Branch Manager på MAN Truck & Bus Sverige, i ett pressmeddelande.

44-årige Jill Andersson tog C-körkort under sin gymnasieutbildning, är i grunden mekaniker och har jobbat i branschen sedan 90-talet. Hon har en bred erfarenhet från olika roller, bland annat som kundmottagare och verkstadschef på personbilsverkstad.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få bli en del av MAN i Sverige och framförallt att få jobba mot en annan typ av kundgrupp än jag gjort tidigare. Att få leda och utveckla verkstaden framöver ser jag som både utmanande och spännande, säger Jill Andersson.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*