annons
Hem » Notiser » Nya Bring-ekipage i olyckor

Nya Bring-ekipage i olyckor

Fredagen den 13 var ingen bra dag för Bring. Mindre än en vecka efter att ett Bring-ekipage kraschade in i ett TMA-fordon söder om Kumla var ekipage från företaget återigen inblandade i olyckor. I Hudiksvall välte ett tungt Bring-ekipage i en singelolycka och i Väse i Värmland var en lättlastare från företaget inblandad i en kollision med ett annat fordon.

Ekipaget som välte i Hudiksvall var en bil- och släpkombination lastad med livsmedel. Olyckan inträffade i en rondell strax efter 17 på fredagen och kvinnan som körde ekipaget fördes till sjukhus för vård. Enligt Larm Söderhamn.se ska hon ha klarat sig undan utan allvarligare skador.

Olyckan i Väse inträffade också på fredagseftermiddagen. Enligt nättidningen Blåljus.se kolliderade två bilar varav det ena var en lättlastare i Brings tjänst. Räddningstjänst, polis och ambulans kallades till platsen. En person fick föras till sjukhus. Det är okänt hur skadad personen är.

Räknar man in det tyska Bring-ekipage som gick av vägen utanför Helsingborg med en misstänkt rattfull förare bakom ratten dagarna innan TMA-olyckan har nu tre tunga ekipage från Bring varit inblandade i allvarliga olyckor på mindre än tio dagar.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*