annons
Hem » Notiser » Nya Expert från Peugeot

Nya Expert från Peugeot

Med nya Expert siktar Peugeot på att befästa sin position på marknaden och vinna många nya kunder. Med det breda utbudet av volymskåp och chassibilar med olika påbyggnationer och inredningar och den höga lastförmågan på 1400 kg, upp till 6,6 m3 lastutrymme och 4 meters lastlängd vill Peugeot att nya Expert ska ses som ett styrkebesked från företaget.

Nya Expert, som bygger på samma plattform som Citroëns Jumpy, visar enligt Peugeot vägen in i framtiden med sina moderna innovationer som underlättar i arbetslivet. De unika sidoskjutdörrarna som kan öppnas med foten, den flexibla inredningen Moduwork, nya aktiva säkerhetssystem och de mest bränslesnåla motorerna gör Experten till en av de mest mångsidiga och driftsekonomiska transportbilarna i klassen enligt ett pressmeddelande. Modellen sägs också vara en av få yrkesbilar som har krocktestats av det internationella säkerhetsinstitutet Euro NCAP. Resultatet blev fem stjärnor, vilket är högsta säkerhetsbetyg.

Peugeot Expert erbjuds i flera varianter för olika kundgruppers specifika behov, bland annat med dubbelsoffa eller dubbelhytt med upp till sex säten i olika volymskåp, chassi för branschanpassade påbyggnationer och familjebilen eller VIP-transportören Peugeot Traveller med nio sittplatser.

Expert volymskåp finns i tre olika längder mellan 4,60 m och 5,3 m. Storsäljarna idag är 4,95 m och 5,30 m och den helt nya lättmanövrerade kompakta versionen är 4,60 m. Föremål som är upp till 3,32 m långa får plats tack vare den flexibla interiören, Moduwork. Den låga höjden på 1,90 m är också ovanlig i klassen, vilket gör att Expert lätt kan parkeras i de flesta parkeringsgaragen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*