annons
Hem » Notiser » Nya logistiklager i Katrineholm

Nya logistiklager i Katrineholm

Fastighetsbolaget Catena förvärvar mark och bolag vid Katrineholms Logistikcentrum. Förvärvet möjliggör nyproduktion av två centralt belägna logistiklager. Uppförandet av det första logistiklagret om 10 000 kvadratmeter påbörjas under 2015 med inflyttning 2016.

– Förvärven stärker vår position i Katrineholm och ger oss utrymme att växa inför framtida etableringar. Det goda samarbetet vi har med Katrineholms kommun kommer att fortsätta under andra former efter att vi avslutat vårt samägande i Logistikposition Katrineholm AB, säger Gustaf Hermelin, vd på Catena, i ett pressmeddelande.

– Detta är mycket positivt för Katrineholms kommun. Catenas satsning ger nya möjligheter för hela logistiksverige till fler, miljövänliga logistiklösningar. Och jag är övertygad om att Catenas satsning vid Logistikcentrum kommer att följas av fler etableringar, säger Göran Dahlström kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm.

Försäljningarna av kommunens mark och aktieinnehav kommer att tas upp för beslut vid kommunstyrelsemötet den 25 mars 2015 och vid kommunfullmäktigemötet den 20 april 2015.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*