annons
Hem » Artiklar » Nya racing-truckar från Iveco

Nya racing-truckar från Iveco

Iveco inledde tävlingssäsongen 2020 med den officiella presentationen av de nya racinglastbilarna Iveco S-WAY R som förberetts speciellt för team Hahn Racing och team Schwabentruck.

Enligt ett pressmeddelande anordnades evenemanget lördagen den 16 maj 2020 på provbanan vid Ivecos center för tillverkning av tunga lastbilar och FoU i Ulm i Tyskland. Med anledning av corona-pandemin närvarade bara en liten grupp deltagare vid presentationen i enlighet med säkerhets- och hygienföreskrifterna.

Förarna Jochen Hahn från team Hahn Racing och Steffi Halm från team Schwabentruck visade vad deras nya lastbilar gick för på provbanan när de demonstrerade fordonens prestanda. Arrangemanget livestreamades även på Ivecos Facebooksida så att teamens sponsorer, kollegor och fans kunde se såväl förevisningen som en kort tillbakablick på den mycket framgångsrika säsongen 2019 samt en förhandstitt på den stundande truckracingsäsongen.

Presentationen av Iveco S-WAY R-lastbilarna sker efter fem månaders utveckling och testning. De nya racinglastbilarna har alla de avancerade tekniska och designmässiga egenskaper som finns hos Iveco S-WAY-serien som lanserades 2019 –allt från hytten som förenar funktionalitet med komfort till den optimerade aerodynamiken.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*