annons
Hem » Artiklar » Tillbehör » Nya roterande varningsljus från Abkati

Nya roterande varningsljus från Abkati

BriodLights kommer med smarta lösningar för framtidens belysning, berättar Abkati i ett pressmeddelande. Senast ut är ett roterande varningsljus i LED med alla funktioner för det dagliga arbetet. Dessutom fås hela fyra olika monteringsmöjligheter i ett med BriodLights rotorljus.

BriodLights lanserar nu ett roterande varningsljus med multifäste. I samma förpackning medföljer fyra monteringsmöjligheter: Planmontage med en alternativt tre skruvar, stångmontage samt magnetmontage med adapter för 12 V. Den passar 10-33 V, har EMC R10 och R65 samt klassad till IP68.

-Abkati arbetar alltid för att hitta smarta lösningar för både butik och användare. Med detta rotorljus från BriodLights fås flera möjligheter i ett – perfekt både för kunden som får större flexibilitet och för butiken som sparar yta och inte behöver ta in flera olika lampalternativ, säger Henrik Fransson, produktchef belysning Abkati.

BriodLights roterande varningsljus i LED kommer i en praktisk butiksförpackning där särskild omsorg har tagits till att minska mängden plast.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*