annons
Hem » Notiser » Nya värmare från Eberspächer

Nya värmare från Eberspächer

Så där lagom till vintersäsongen är den senaste generationen luft- och vattenvärmare från Eberspächer här. CAN-bus kompatibla med tystare drift och steglös värmereglering i kombination med effektivare energianvändning, beskriver importören Abkati i pressreleasen.

Eberspächers värmare håller temperaturen behagligt jämn inne i fordonet. Luftvärmarna Airtronic fungerar oberoende av fordonets eget temperaturregleringssystem och ger omedelbar värme där det behövs: I kupén, hytten eller lastutrymmet. Med vattenvärmarna Hydronic värms även kylvattnet upp och bidrar till en mer effektiv energianvändning.

Värmarnas kompakta storlek gör dem smidiga att montera även i trånga utrymmen. Med färdiga monteringssatser förenklas arbetet ytterligare. Både luft- och vattenvärmarna använder CAN-bus teknik.

Borstfri motor ger imponerande livslängd

Eberspächers värmare är byggda för att hålla. Eberspächer vidareutvecklar och optimerar kontinuerligt ingående komponenter. De nya värmarna har en borstfri motor vilket ökar hållbarheten och ger en livslängd om över 5000 h. Den nya bränslepumpen har också gjorts ännu tystare så att eventuellt tickande är ett minne blott

-Eberspächer är en av de stora aktörerna inom värmesystem tack vare deras kontinuerliga produktutveckling och strävan efter att hela tiden förbättra och anpassa produkterna efter verklighetens krav och förändringar. Med de nya luft- och vattenvärmarna tar Eberspächer flera kliv framåt och det ska bli spännande att se användarnas reaktioner, kommenterar Dragan Milinkovic produktchef säkerhets- och komfortprodukter Abkati.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*