annons
Hem » Notiser » Nytt fräckt extraljus från Strands

Nytt fräckt extraljus från Strands

LED extraljuset Ambassador är det senaste tillskottet i Strands-familjen, berättar Strands Lighting Division i ett pressmeddelande. Ambassador är extremt stark och framtagen för dig som kräver den absolut bästa ljusbilden. Dessutom kommer den med spännande funktioner – som valbar färg på positionsljuset.Komponenterna är specifikt framtagna för Ambassador med syfte att säkerställa kvalitet och funktion. Extraljuset är designat i Sverige och tillverkat i Europa.

Trots att Ambassador bara är en 70W-lampa ger den en ett mycket kraftfullt ljus. Lampans LED-chip är särskilt framtaget för att tillsammans med reflektorn skapa en unik och extraordinär ljusbild. Den presterar 1 lux på hela 1007 meter.

– Ljuset är för dig som bara är nöjd med det allra bästa, säger Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

Positionsljus efter smak

Positionsljuset har en dubbel, valbar funktion. Vitt eller orange ljus, där användaren själv väljer vilken färg de föredrar. Linsen är tillverkad i okrossbar polykarbonat som har behandlats i Tyskland för att bli extremt tålig mot stenskott och repor.

Krävande vägförhållanden

– Eftersom våra skandinaviska vägförhållanden är mycket krävande, har vi sett till att aluminiumhuset står emot korrosion på ett sett vi aldrig sett på marknaden tidigare, fortsätter Johan Carlos.

Fri från fukt

På lampans baksida sitter så kallade ”breathers”, andningsventiler från Nitto Denko. En funktion som håller lampans innerklimat i bästa skick. Fukt transporteras bort från lampan, men ingen fukt kommer in. * Vid lackning av hus behöver lampans ventiler att skyddas och täckas för att andningsfunktionen ska bibehållas.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*