annons
Hem » Notiser » Nytt uppdrag för DB Schenker Logistics

Nytt uppdrag för DB Schenker Logistics

Morris Stockholm har valt att använda DB Schenker Logistics i Landvetter Göteborg som logistikleverantör. Valet föll på DB Schenker efter en större upphandling. DB Schenker kommer att hantera såväl butiks- som e-handelsleveranser från sitt lager i Landvetter för Morris Stockholm. 

– Vi på Morris arbetar ständigt med att förbättra vårt kunderbjudande ­– och tillsammans med DB Schenker kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en väldigt hög servicenivå med högsta kvalitet, säger Jonas Grönbäck, Logistics Manager på Morris Stockholm, i ett pressmeddelande.

Morris Stockholm är ett svenskt bolag som tillverkar kläder för både dam och herr. Bolaget skapades 2003 av grundarna Jan och Eva Alsén från Borås, där bolaget fortfarande har sitt huvudkontor.

– Vi är mycket glada över att få förtroendet att hantera Morris Stockholms produkter. Vi ser Morris Stockholm som ett spännande varumärke med erfarna ägare och kommer givetvis göra vårt yttersta för att hjälpa företaget med deras tillväxtresa, säger Håkan Nydèn, VP & Head of Contract Logistics, DB Schenker Logistics i Sverige.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*