annons
Hem » Notiser » OnRoad -ny svensk inrikesaktör

OnRoad -ny svensk inrikesaktör

Nu har en ny rikstäckande transportleverantör startat sin verksamhet. Det passande namnet är OnRoad och i konstellationen ingår Kuehne & Nagel samt åtta svenska transportbolag.

Nu har en ny svensk transportleverantör med namnet OnRoad startat sin verksamhet. OnRoad är samägt av logistikföretaget Kuehne & Nagel samt åtta svenska transportbolag. Dessa är AA-bolagen, Alltransport i Norrköping, Ekdahls åkeri i Malmö, Gävleborgs Transportservice, Ljungby Fjärrtransport, Närkefrakt, Skellefteå Lastbilsstation och LBC Frakt Värmland.
– Vi är en ny aktör som täcker in hela marknaden genom ett nationellt nätverk för transporter. Vår styrka är de lokala delägarna som alla kan ge kunderna en personlig kontakt och kontinuitet, säger OnRoads VD Göran Arkler.
OnRoad vänder sig till nationella och internationella företag med behov av inrikesflöden och kringtjänster. Konstellationen åtar sig transporter av paket, styckegods, partilaster, hellaster och även lagringsuppdrag.
Bokningar görs direkt till den lokala terminalen eller via någon av de 17 hubbarna som finns spridda över hela landet.
Via IT-teknik kopplas de nio egna, regionala transportnäten samman till en rikstäckande transporttjänst.
Det schweiziska företaget Kuehne & Nagel är en av världens största och lönsammaste privatägda logistikkoncerner. 2004 var omsättningen omkring 67 miljarder kronor

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*