annons
Hem » Notiser » Över 700 lastbilar till Skåne Truckshow
Skåne Truckshow 2016

Över 700 lastbilar till Skåne Truckshow

I kväll öppnar portarna för ännu en lastbilsfest i Ljungbyhed då Skåne Truckshow arrangeras för sjunde gången. I år är hela 730 lastbilar anmälda till träffen. Med andra ord finns det goda chanser att ha något för alla tycken och smak.

– Vi tror vi är Europas näst största lastbilsutställning i antalet anmälda bilar, säger Ted Johansson på MOM Event som är en av arrangörerna till STS.

Skåne Truckshow bjuder som vanligt på en hel del mer än snygga lastbilar. Exempelvis arrangerar Hiab uttagning till kranförar-VM med Sverigefinal på lördagen. Det kommer även finnas 69 branschutställare på plats samt aktiviteter för hela familjen.

High Five samt DJ Hening står för den musikaliska underhållningen både under fredags- och lördagskvällen.

Portarna öppnar klockan 18 i kväll och vid 21.30 är det dags för ljusshow. På lördagen öppnar området klockan 10 med prisutdelning som final klockan 16.

En kommentar

  1. Till träffen kom ungefär 500, det blir alltid många återbud, vilket är tråkigt, dessutom var utbudet av lastbilar ingen direkt höjdare iår, alldeles för lite Usa-lastbilar och väldigt lite utländska lastbilar med, jag menar, för några år sen var ju legender som Ceusters från Belgien med och ställde ut en av sina lastbilar, förra året var Nordic Trophy vinnaren Mika Auvinen med, så jag tycker att kvaliten på startfältet har fallit en del, men förutom det så var det en trevlig träff.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*