annons
Hem » Notiser » Pema en del av TIP Trailer Service

Pema en del av TIP Trailer Service

Uthyrningsföretaget Pema är sedan början av december en del av TIP Trailer service. Förvärvet genomfördes efter att ett avtal om övertag signerats i slutet av juli.

– Denna milstolpe stärker TIP och Pemas styrkor inom transport och logistik och positionerar våra gemensamma företag för långsiktig diversifiering och tillväxt i enlighet med vår strategi, säger Bob Fast, vd och koncernchef för TIP Trailer Services, i ett pressmeddelande.

Tillsammans har företagen cirka 90 000 trailrar och lastbilar för leasing och uthyrning samt över hundra verkstäder i Europa och Canada. Man förfogar även över 208 mobila servicefordon.

Enligt pressmeddelandet innebär sammanslagningen bland annat att företagens kunder kommer att ha en sömlös servicepartner i hela Europa och Kanada. Detta, menar man, förenklar hanteringen av fordonen och gör det möjligt för kunderna att fokusera på sin kärnverksamhet.

Ledningen för de båda företagen arbetar tillsammans om en integrationsplan för att möjliggöra en smidig övergång. Fram till att detta genomförts kommer befintliga kontrakt, tjänster, villkor och processer att vara kvar på vart och ett av företagen.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*