annons
Hem » Notiser » Peter Johannessen ny försäljningschef för tank
Peter Johannessen

Peter Johannessen ny försäljningschef för tank

TIP Nordic har från början av det nya året anställt Peter Johannessen som försäljningschef för tank i Skandinavien. Han kommer från en roll som Account Manager på Schmitz Cargobull och har många års erfarenhet av försäljning i branschen.

Tank trailer marknaden är en ny marknad för TIP Nordic men inte nytt för TIP. Efter många år av framgång på denna marknad i stora delar av Europa och Storbritannien expanderar TIP sin verksamhet i norr. Att TIP Nordic nu också erbjuder tank är inte slumpmässigt utan en del av TIP investerings- och tillväxtstrategi som lanserades 2015. Expansionen av verksamheten är ett led i linje med tidigare investeringar i tankmarknaden där förvärvet av Nordic Tanks eftermarknadsavdelning, bland annat resulterat i ytterligare tre verkstäder i Finland och fördjupad kompetens och erfarenhet inom tankservice.

– Det är en enorm styrka att våra verkstäder har kompetens och erfarenhet inom underhåll och service av tank, säger Peter Johannessen. Tank trailer marknaden är en lukrativ verksamhet med intressanta möjligheter och vi är glada att vi nu även kan lägga till tank och service till vårt nu omfattande produktutbud.

– TIP Trailer Servies har 60.000 vagnar på europeisk nivå och mer än 12.000 externa trailers på tjänstekontrakt. I norr finns det 14 verkstäder fördelade i Danmark, Norge, Sverige och Finland

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*