annons
Hem » Notiser » Postnord sköter EM-leveranser för Zlatan & Co

Postnord sköter EM-leveranser för Zlatan & Co

Postnord levererar bollar och utrustning till EM-truppen i Frankrike
Som officiell logistikpartner till den svenska EM-truppen i Frankrike har Postnord för närvarande många bollar i luften. Tillsammans med truppens övriga utrustning ska fotbollar förpackas och tryggt levereras till landslagets basecamp i orten Pornichet vid den franska atlantkusten. I förra veckan rullade de första leveranserna iväg genom Europa i en specialdesignad lastbil, med bilder av de svenska stjärnspelarna på långsidorna.
– Vi är mycket stolta över förtroendet att vara officiell logistikpartner till Svenska Fotbollförbundet och svenska EM-laget, säger Per Mossberg, kommunikationsdirektör i Postnord. Postnord är kända för sin höga leveranskvalitet och vi är en viktig aktör när det gäller leveranser till och från Norden. Därför är vi en självklar logistikpartner i det här sammanhanget.
Nu är det endast några dagar kvar till fotbolls-EM. Alla arrangemang runt EM-festen är planerade in i minsta detalj, och alla spelare är laddade inför sommars stora sportevenemang. Svenska landslaget åkte ner till Frankrike efter landskampen mot Wales på Friends Arena den 5 juni. När de kom nre var redan stora delar av deras utrustning på plats i Frankrike. En del av den utrustning som EM-lastbilen levererar till landslaget är spelarställ, fotbollar, träningsutrustning och sjukvårdsmaterial.
– Pålitliga och punktliga leveranser är A och O i samband med att spelarna samlas i Frankrike, säger landslagschefen Lars Richt. Alla förberedelser måste fungera till 100 procent, bland annat landslagsutrustningen levereras enligt bestämt leveransdatum.
Fotbolls-EM pågår i Frankrike mellan 10 juni och 10 juli och all utrustning måste vara på plats i god tid innan spelartruppen anlände. Den sista transporten från Sverige gick i början av juni.
Det svenska herrlandslaget med lagkapten Zlatan Ibrahimovic i spetsen spelar sin första EM-match mot Irland på Stade de France i Paris den 13 juni.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*