annons
Hem » Artiklar » Quiz om Scania med fri underhållsservice i potten

Quiz om Scania med fri underhållsservice i potten

Nu har alla Scaniakännare chansen att vinna fri underhållsservice i upp till tre år. Detta genom att delta i frågetävling Scania Quiz Trophy. Målsättningen med frågetävlingen är enligt ett pressmeddelande från Scania att förare, ägare och Scaniafans ska kunna utmana varandra och testa sina kunskaper om Scania och om hur fordonen fungerar.

– Här är det insidan som räknas. Vi vill främja kännedomen om hur våra produkter och tjänster fungerar samt hur man använder tekniken i fordonen på bästa sätt för att sänka bränsleförbrukningen, minska slitaget och få mer uptime. Det handlar också om att ta hand om fordonen, vi vill visa vikten av bra service och underhåll, säger Jennifer Erdtman, kommunikationschef för Scania Sverige.

Tävlingen förenar nytta med nöje enligt Jon Segerstedt, servicemarknadsdirektör på Scania Sverige.

– Fordonen behöver service, men inte för ofta, eller hur? Helst vill man transportera gods på vägarna och öka sina intäkter. Med bra kunskaper om fordonen kan man också optimera besöken på serviceanläggningen. Varken mer eller mindre. Av den anledningen är Scania Quiz Trophy en viktig kompetenstävling, säger han.
Tävlingen drog igång redan igår och pågår fram till Elmia-mässan nästa år 2021. Den består av fem separata heat där de 20 bästa från varje omgång går vidare till en gemensam semifinal i april 2021. De tio främsta gör sedan upp i den stora finalen som sker live på Elmia.

– Alla som deltar får unika specialerbjudanden på service under tävlingens gång, samt en del överraskningar. Den slutlige vinnaren av Scania Quiz Trophy koras under pompa och ståt på Elmia i juni 2021 där kan topp 3 vinner mellan ett och tre års fri underhållsservice samt en riktigt stor, härlig pokal och fina Scania prylar, säger Jennifer Erdtman.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*