annons
Hem » Artiklar » Rekordmånga lastbilar till Skåne Truckshow

Rekordmånga lastbilar till Skåne Truckshow

Det drar ihop sig till Skåne Truckshow i Ljungbyhed. I morgon fredag går startskottet för en av årets största lastbilsträffar. Enligt senaste information från arrangörerna är hela 377 lastbilar anmälda. Det är nytt rekord. Företagsmässan har i år lockat drygt 50-talet utställare.

Förutom fräcka, smarta och snygga lastbilar finns det en hel del annat på programmet. Vad sägs om uppvisning av RC-lastbilar? 18 radiostyrda lastbilar och en grävmaskin kommer att visas upp i ett miniland i hangaren i anslutning till MOM Events café. Bullrar dessa inte tillräckligt mycket kanske SM-deltävlingen i tractorpulling kan vara ett alternativ. Starter både på fredagen och lördagen. Den som gillar truckracing kan ju titta förbi i SkåneBils monter där Boije Ovebrink kommer att finnas på plats för att visa upp sin Mean Green. På fredagkvällen genomförs dessutom Ledson Lightshow. Tävlingen som sponsras av Diodhuset i Helsingborg prisar de chaufförer som lyckats allra bäst med ljussättningen på sitt fordon. På lördagen underhåller Danne Stråhed från scenen.

Skåne Truckshow håller öppet fredag 18.00 till 24.00. Lördag 10.00 till 17.00. Endagsbiljetterna kostar 150 kronor och en helgbiljett 250. Barn under 15 går in gratis.

Mer info finns på www.skanetruckshow.com

En kommentar

  1. Skulle mycket väl varit där, men som många av oss chaufförer som blivit av med halva lönen på gammla dar blir det för dyrt med alla träffar man skylle vilja åka på.Vore bra om någon med buss kunde ta en körning med dessa (entusiaster) samt rabatt på inträdet? mvh Lars

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*