annons
Hem » Notiser » RTL Telematics omprofilerar sig som Addsecure

RTL Telematics omprofilerar sig som Addsecure

RTL Telematics som levererar IoT-lösningar bland annat till transportbranschen kommer att omprofileras till Addsecure. Efter AddSecures förvärv av RTL Telematics i november 2020 sammanförs nu dessa företag under ett gemensamt varumärke.

RTL Telematics är baserat i Storbritannien och tillhandahåller telematiklösningar till transport- och logistiksektorn. I synnerhet gäller detta tjänster för företag som arbetar med transporter av farligt gods. Genom att förena det brittiska och europeiska teamet under samma varumärke säkerställer företaget enligt ett pressmeddelande att Addsecures kunder får bästa möjliga service.

– Vi är glada över att nu ta detta sista steg på vägen mot full integrering mellan RTL Telematics och varumärket Addsecure. Vi har inte bara utökat vår närvaro i Storbritannien, utan också fått ett imponerande utbud av produkter och ett fantastiskt team för att hjälpa oss att accelerera företagets tillväxt, kommenterar Claes Ödman, affärsområdeschef för Smart Transport på Addsecure.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*